"pel cor es coneix la veritat, en el cor reposa la veritat"

"pel cor es coneix la veritat, al cor reposa la veritat"
... diu Raimon Panikkar al proleg dels Upanisads
(Escrits del coneixement sagrat de l'Índia)

miércoles, 18 de septiembre de 2013

COMENÇA EL CURS AL COR

Quan comença el curs del running? Cadascun el comença més o menys quan pot, a la tornada de vacances, quan comencen els coles... però hi ha fites que al COR ens marquen més que d'altres.

Ja hem tornat als entrenaments, i som més, i anem millorant. La Mª Luz, dissabte passat, allargava l'entrenament i gairebé doblava el temps durant el que habitualment corria... El mateix dissabte la Isabel lluïa una samarreta "tunejada" per recordar-nos que s'està preparant, i de valent, per a la Mitja Marató del Mediterrani. I no és pas l'única. Per si no us enrecordeu, us adjunto la foto de la Mitja Marató i 10 km. del Mediterrani de l'any passat; no surten tots a la foto, i he comptat 24 CORs... vaja tela!!! Què farem aquest any?



I diumenge, almenys 18 CORs acabaven la Cursa de la Mercè, la primera cursa "famosa" del calendari. I el que és més important, 18 CORs d'entre 15 i 63 anys (de l'Eduard a l'Edgar), de totes les edats, amb totes les marques... fins i tot el nostre "super ultra" Isaac va baixar de la muntanya per córrer la Mercè!!!



Seguim, que hem començat a tope: aquest dissabte es fa la ultra "Cavalls del Vent", on s'estrenen com a ultres el Vicente i la Pili... i quina estrena: 100 kms. de res!!! Per a ells la temporada no comença, han entrenat molts mesos i aquest estiu han fet sèries, gimnàs... la prova ho demana, però ells estan preparats i triomfaran. Només necessiten cap, cor (i COR) i cames... i probablement en aquest ordre, no creieu?



I més o menyys quan el Vicente i la Pili comencin la seva gesta, un grapat de CORs començaran les Ermites (X ó V, o 10 ó 5): més d'un debuta en la distància que faci (la Maite a 50 kms, Marije a 24...), però un cop més donarem una nota de color, d'alegria, de companyerisme... a les muntanyes del nostre voltant.



Per acabar, un retrobament: l'Alberto Amor, que ha estat patint durant mesos, es tornarà a incorporar amb nosaltres en breu, superades la seva lesió. L'hem trobat a faltar molt, tot i què a les baixades gairebé és impossible veure'l, de tan ràpid que va...

Al final, comença el curs i comencem a tope d'il·lusions, de projectes, de reptes... el nostre COR creix, cada cop som més i més, i això és molt important; però crec que el que fa diferent el COR no és que creixi en nombre, sino que ens ajuda a créixer a tots els que en formem part; nous reptes, nous progressos, noves fites que ens fan ser més runners cada dia... més CORs, al capdavall!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario