"pel cor es coneix la veritat, en el cor reposa la veritat"

"pel cor es coneix la veritat, al cor reposa la veritat"
... diu Raimon Panikkar al proleg dels Upanisads
(Escrits del coneixement sagrat de l'Índia)

jueves, 21 de abril de 2011

Feliç diada...

Arriba Sant Jordi...
Des del COR us desitgem una feliç diada.
I volem aprofitar per suggerir-vos una mica de literatura sobre la nostra passió.
Si heu de regalar llibres a corredors o corredores us recomanem els següents... No són llibres tècnics, sobre tot parlen d'experiències, d'emocions... de tot alló que passa quan et poses a córrer.

El primer, "De què parlo quan parlo de córrer", l'escriptor japonès Haruki Murakami ens explica el canvi vital que va representar per ell l'autodisciplina de la voluntat de córrer...


 A "¡Sí se puede! Manual para correr la Maratón" el periodista Rafa Vega ens explica el seu any des que veu en viu la marató de Nova York i es planteja que ell també vol creuar la línia de meta de Central Park, a la marató més famosa del món.


Finalment, a "La pasión de correr" Francisco Medina ens explica la visió de personatges coneguts i anònims respecte d'aquesta activitat on sobretot molts comparteixen que els ajuda a conèixer-se millor.


De qualsevol forma, feliç diada amb llibres, roses i les vostres sabatilles.

Recordeu, el 8 de maig tenim una cursa... I esteu convidats:
La Mitja Marató de Girona, 17ª edició.
I la 15ª Cursa popular Ciutat de Girona (10 km), pels que si la Mitja us sembla molt llarga, no tingueu excusa.

A Girona ho fan molt bé perquè el mateix cap de setmana és l'Exposició de flors, monuments patis i jardins...

Bona Pascua i fins aviat...


Inscripcions...
http://www.girona.cat/esports/index2.php?valor=99691

1 comentario:

  1. M'apunto a la Mitja! I ja som 3 que ens "estrenem" en aquesta aventureta de 21 Km., juntets amb el COR ben en forma, espero que tots junts ho passem bé, quants més siguem, millor! Animo a totes les noies que s'ho estan rumiant...ànims!

    L'any passat vaig fer la cursa de 10Km i va estar molt bé, al ser Girona, no hi ha tanta participació com a Barcelona i és pot córrer molt més tranquil. Ho recomano a qui estigui dubtant-ho. Tampoc fà tanta calor, el clima és una mica més sec, i ajuda. A més ens vàrem poder duxar després de la cursa a un poliesportiu molt a prop de l'arrivada, amb bon aparcament...

    Respecte dels llibres...ja he llegit al Haruki i al Rafa Vega, estàn molt bé la veritat, això de córrer ens fa ser una mica especials...i genials!
    Sembla que quan començes a llegir se't possa un somriure de complicitat, són emocions compartides i sensacions que tots els corredors moltes vegades no sabem com explicar...

    Anem a Girona!! yuhuuuu! Bon pont!

    ResponderEliminar